Trainers

Maak kennis met het team van AllParts Academy

 

Luuk Wink
Luuk is de eigenaar en oprichter van Wink Development Group (voorheen Luuk Wink Training en Advies). Hij is vanaf 1999 betrokken bij het trainen, coachen en ontwikkelen van mensen op verschillende niveaus. Gedurende de werkervaring als trainer-coach voor de Gouden Gids heeft hij veel trainingen geschreven voor beginnende sales medewerkers en salesmanagers als ook voor de zeer ervaren medewerkers en managers. Luuk is een van de mensen geweest achter de sales academy van de Gouden Gids. Vanuit de, inmiddels 22 jaar, ervaring kan gezegd worden dat Luuk zeer veel ervaring heeft in het trainen, coachen en ontwikkelen van mensen.

Inmiddels heeft Luuk verschillende academy’s en leerhuizen geschreven en zijn er veel organisatie door hem ondersteunt in diverse vraagstukken, waaronder ook in de automotive branche. Bij alles wat gedaan wordt, gaat het om de effectiviteit van het programma, van de coaching of van de training. Dit zowel in teamverband als 1-op-1. De inzet van Luuk is gericht op de persoon en gericht op het te behalen doel. Meetbaar effectief, persoonlijk en direct.

 

Dennis Kamminga
Dennis heeft zijn kennis en ervaring opgedaan als medewerker, leidinggevende en coach in de autobranche, waarin hij met meerdere verkoopteams bezig is geweest om het beste uit de mensen te halen zodat de resultaten werden behaald.

Als organisatieadviseur is hij gespreks- en sparringpartner voor ondernemers en middenkader en maakt hij de benodigde voortgang en vooruitgang van organisaties en afdelingen zichtbaar. Effectief werken en ambitieuze doelstellingen vormen hiervoor de basis.
Als trainer/coach werkt Dennis met medewerkers, managers en teams aan vaardigheden en gedrag, die aansluiten bij de cultuur en identiteit van het bedrijf.

Dennis gaat voor het resultaat van iedere individu en op ieder niveau. Het is dan ook zijn passie om voor eenieder de meerwaarde te bieden die nodig is.