DiagnoseXpert

DiagnoseXpert is een elementair onderdeel van AllParts. Voor elk universeel autobedrijf is DiagnoseXpert dé aangewezen partner op het gebied van complexe technische vraagstukken en oplossingen.

DiagnoseXpert biedt een variatie aan gereedschappen die universele autobedrijven kunnen inzetten als specialistisch verlengstuk van de werkplaats. Met kennis, informatie, apparatuur en een eigen helpdesk is een autobedrijf altijd voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek. Daarnaast kan het autobedrijf altijd bellen voor hulp bij complexe storingen. DiagnoseXpert is niet voor niks de marktplaats voor universeel vakmanschap: van technische ondersteuning, informatie en trainingen tot specialistische diagnose apparatuur, bij DiagnoseXpert kan elk autobedrijf altijd terecht voor alle autotechnische vraagstukken.

De voordelen voor autobedrijven

Meer informatie
Wilt u meer informatie, check dan de website www.diagnosexpert.nl. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen via telefoonnummer 035-5435511 of emailadres: info@diagnosexpert.nl