AllParts Academy

Training, coaching en advisering voor de automobiele sector

De wereld verandert in een razend tempo. Digitalisering, elektrificatie, connectivity, 24/7 – bíj blijven is het devies. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Voor de automotive branche was er op technisch gebied al DiagnoseXpert. En nu is er de AllParts Academy. Voor alle ondersteunende trainingen naast die techniek. Met ruim 20 jaar ervaring is de AllParts Academy de uitgelezen partner voor training, coaching en advisering. Om de aansluiting met de markt te behouden. En de klant van vandaag ook nog morgen te kunnen helpen.

Handvatten die het verschil maken
Zoek jij ondersteuning of begeleiding bij veranderingstrajecten? Wil je met meer vertrouwen je sales gesprekken aangaan? Is het aansturen van je bedrijfsprocessen een uitdaging? Onze docenten zijn er om jou die handvatten aan te reiken die daadwerkelijk het verschil maken. Je wordt op eerlijke en soms confronterende manier gespiegeld met het uitgangspunt meer zelfkennis te vergaren en zo verandering te kunnen bewerkstelligen. Een oplossing op maat of een open traject? Beide zijn bij ons mogelijk aan de hand van jouw doelstellingen.

Jouw succes is ons succes
Meetbaar effectief zijn in alles wat we doen maakt ons succesvol. AllParts Academy heeft samen met haar partners meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van trainen, coachen en adviseren. Door onze nuchtere houding, onze beide benen op de grond mentaliteit en een gezonde doses ambitie weten we deelnemers van begin tot eind mee te nemen naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Jouw succes is ons succes. En bij de AllParts Academy is het gewoon goed geregeld!

Naar de trainingskalender