AutoExcellent breidt haar netwerk uit

Bericht delen:

Het AutoExcellent netwerk van AllParts is op 1 september 2022 uitgebreid met drie nieuwe multimerken specialisten. De nieuwe deelnemers zijn aangedragen door grossierslid AllParts Jari Techniek.

Nieuwe vestigingen

Autobedrijf Luth-Tangenberg sluit zich met drie vestigingen aan bij het netwerk van AutoExcellent. Met een vestiging in Erica, Hardenberg en Assen is het familiebedrijf voortdurend in beweging. De drie nieuwe multimerken specialisten beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats voor al het onderhoud en reparatie aan elk automerk.

Over AutoExcellent

AutoExcellent is een solide premium netwerk voor de grotere werkplaatsen. AutoExcellent wil de klanten van het autobedrijf een eenduidig service- en kwaliteitsniveau bieden. In dat kader biedt AllParts volop trainingen aan en wordt er data beschikbaar gesteld, alsook moderne diagnose oplossingen als remote diagnose (voertuigdiagnose overnemen op afstand) en pass thru (inloggen bij automerken). Ook is AutoExcellent klaar voor volledig onderhoud en reparatie aan EV- en hybridevoertuigen. Monteurs kunnen via ev-pro gecertificeerde opleidingen volgen om EV en hybride specialist te worden. Volgens Freek Blekxtoon van AllParts komen er binnenkort nog meer AutoExcellents bij, vooral uit de voormalige dealer sector.

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten