AllParts Agron stelt twee nieuwe CarXperts aan

Bericht delen:

Het nieuwe jaar gaat voor garagenetwerk CarXpert succesvol van start. Per 1 januari 2024 zijn CarXpert Björn Handels in Kerkrade en CarXpert Thomassen Automotive in Heerlen deel van het groeiende netwerk. Beide garagebedrijven zijn aangesteld door grossier AllParts Agron.

CarXpert Björn Handels, aangesteld door Bon Ackermans vertegenwoordiger bij AllParts Agron, staat bekend als een expert op het gebied van onderhoud en reparatie van alle automerken. De overstap van Autofirst naar CarXpert benadrukt een strategische keuze voor verdere groei en ontwikkeling in Kerkrade en omgeving.

CarXpert Thomassen Automotive is in juni 2023 opgericht door vader en zoon: John en Kenneth Thomassen. Samen brengen zij jarenlange ervaring in de autobranche en een passie voor auto’s en techniek samen.

Behoud van onafhankelijkheid
Peter-Paul van Cleef, directeur van AllParts Agron, licht toe: “De aanstelling van deze twee bedrijven binnen het CarXpert-concept stelt hen in staat om hun zelfstandigheid te behouden en te investeren in hun personeel en klantrelaties, terwijl ze hun eigen identiteit behouden.”

Over CarXpert
Het CarXpert garagenetwerk is bedoeld voor garagebedrijven die alle automerken kunnen onderhouden, repareren en verkopen. CarXpert biedt onder meer technische ondersteuning, marketingvoordelen en operationele faciliteiten. Daarnaast stimuleert het concept garagebedrijven om hun omzet te vergroten door voordelig gebruik te maken van de diensten van WESP.

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten