Terugblik inspiratiemiddag Brink Towing Systems

Bericht delen:

Vorige week donderdag, 10 oktober 2024, organiseerde AllParts samen met Brink Towing Systems een inspiratiemiddag voor de leden van AutoExcellent en CarXpert. De deelnemers kregen een exclusief kijkje in het productieproces van trekhaken en volgden interessante presentaties. Bovendien was er volop gelegenheid om kennis uit te wisselen met vakgenoten.

AllParts trapte de middag af met presentaties over verschillende belangrijke onderwerpen, zoals de nieuwe franchisewetgeving, de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en het trainingsaanbod voor de komende jaren. Daarna volgde een uitgebreide rondleiding door de fabriek van Brink Towing Systems, waar deelnemers inzicht kregen in het productieproces en de veiligheids- en kwaliteitstesten van trekhaken.

Na de rondleiding gaf Arjan Marsman een inspirerende presentatie over kunstmatige intelligentie en ChatGPT, waarin hij liet zien hoe deze technologie kan bijdragen aan efficiƫntere werkprocessen en betere klantenservice binnen de autobranche.

De dag werd afgesloten met een buffet, waar gelegenheid was om te netwerken en ervaringen te delen. We kijken terug op een geslaagde dag vol inspiratie en waardevolle inzichten. De inspiratiemiddag was een groot succes. We kunnen niet wachten op de volgende editie!

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten