Garagenetwerk CarXpert breidt uit met 4 deelnemers

Bericht delen:

In het eerste kwartaal van 2023 hebben vier universele garagebedrijven zich aangesloten bij CarXpert. De garagebedrijven zijn aangesloten door leden uit het netwerk van AllParts Nederland.

Nieuwe deelnemers
In het noorden van Nederland zijn Fix And Go uit Hardenberg en Haasjes Autoservice uit Staphorst toegetreden tot het netwerk via AllParts Jari Techniek. In het zuiden hebben Autobedrijf Ricars uit Geleen en Broens Autoservice B.V. uit Born zich aangesloten via AllParts Agron.

Onafhankelijkheid
Voor alle nieuwe deelnemers zijn het behoud van onafhankelijkheid en de ondersteuning op het gebied van techniek en marketing de belangrijkste redenen om zich aan te sluiten bij CarXpert.

Over CarXpert
Het garagenetwerk CarXpert biedt universele garagebedrijven ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, faciliteiten en marketing. Daarnaast helpt CarXpert garagebedrijven om meer omzet te generen door voordelig gebruik te maken van WESP.

NEXUSAUTO
CarXpert maakt deel uit van NEXUSAUTO, een internationaal netwerk van garagebedrijven. Wereldwijd zijn er in ruim 20 landen meer dan 1000 garagebedrijven aangesloten bij NEXUSAUTO.

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten