CarXpert breidt haar netwerk uit

Bericht delen:

Autobedrijf Stegehuis uit Vriezenveen is op 1 maart 2024 toegetreden tot het groeiende garagenetwerk van CarXpert. Het garagebedrijf is aangesloten door AllParts Veltink Automotive.

 

CarXpert Autobedrijf Stegehuis is al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. “Door de aansluiting bij CarXpert worden onze marketinginspanningen verlicht en krijgen we voordelen op het gebied van facilitaire voorzieningen. Zo kunnen wij de focus houdenop waar we goed in zijn; betrouwbare en vakkundige autoservice bieden. Dankzij deze samenwerking kunnen we ook Mobiliteit Service bieden aan onze klanten, wat een directe meerwaarde creëert. Onze beslissing om ons bij CarXpert aan te sluiten werd mede beïnvloed door de fijne samenwerking met AllParts Veltink Automotive.” Aldus Henk Stegehuis, eigenaar van CarXpert Autobedrijf Stegehuis.

Over CarXpert

Het CarXpert garagenetwerk is bedoeld voor garagebedrijven die alle automerken kunnen onderhouden, repareren en verkopen. CarXpert biedt onder meer technische ondersteuning, marketingvoordelen en operationele faciliteiten. Daarnaast stimuleert het concept garagebedrijven om hun omzet te vergroten door voordelig gebruik te maken van de diensten van WESP.

 

 

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten