Amstelparts eerste AllParts Service Point van Nederland

Bericht delen:

Op 1 april is automaterialengrossier Amstelparts aangesteld als AllParts Service Point. Het Amsterdamse bedrijf is daarmee het eerste AllParts Service Point van Nederland.

“We zijn blij dat we Amstelparts mogen verwelkomen bij de club. Karim Aouladali is een gedreven ondernemer en zijn bedrijf heeft veel groeipotentieel”, zegt Freek Blekxtoon, directeur AllParts.

AllParts Service Point is een deelconcept binnen de AllParts grossiersformule. Dankzij dit concept groeien aspirant-leden binnen een afgesproken periode toe naar een compleet AllParts lidmaatschap. Zij volgen een ambitieus, maar realistisch groeiplan om hun bedrijfsvoering en dienstverlening volledig op AllParts niveau te brengen en zich te kwalificeren als compleet AllParts grossier.

“Het succes van de AllParts formule voor grossiers is de herkenbare uitstraling, terwijl zij onafhankelijk, zelfstandig en vooral onderscheidend blijven”, zegt Freek. “Door de snelle, voorspoedige uitrol hebben de panden en het wagenpark, maar ook de websites van onze AllParts grossiers nu allemaal de AllParts uitstraling. De aanmeldingen stromen binnen en op korte termijn zullen we meer AllParts grossiers en Service Points mogen verwelkomen. Zo groeien we door naar een landelijk dekkend netwerk van onafhankelijke grossiers.”

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten