AllParts Jabo-Jagersma stelt twee nieuwe CarXperts aan

Bericht delen:

AllParts grossier Jabo-Jagersma heeft twee nieuwe CarXperts aangesteld: CarXpert P. de Jong Auto’s uit Wijnjewoude en CarXpert Autoland Drachten uit Drachten. Het aantal CarXperts in Nederland komt daarmee op 131.

CarXpert P. de Jong Auto’s, aangesteld door Henk van den Boog verkoop jabo-Jagersma Oosterwolde, is een vakkundig autobedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in onderhoud aan alle automerken. CarXpert Autoland Drachten, aangesteld door Robert Groenewold verkoop Jabo-Jagersma Drachten, is een jong en klantgericht autobedrijf voor personen- en bedrijfswagens.

Grote meerwaarde
Anton van den Boog, mede-directeur van AllParts Jabo-Jagersma: “Voor beide autobedrijven biedt het CarXpert-conceptgrote meerwaarde. Ze kunnen met het CarXpert-concept zelfstandig zaken blijven doen en investeren in hun monteurs en klanten, zonder hun eigen identiteit te verliezen.”

Over CarXpert
Het concept CarXpert biedt universele garagebedrijven ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, faciliteiten en marketing. Daarnaast helpt het concept garagebedrijven om meer omzet te genereren door voordelig gebruik te maken van WESP. Op dit moment zijn er wereldwijd ruim 6.400 garages bij het CarXpert garageconcept aangesloten.

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten