AllParts introduceert ev-pro

Bericht delen:

AllParts introduceert in samenwerking met partner GMTO het gloednieuwe concept ev-pro. Speciaal ontwikkeld voor autobedrijven die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in onderhoud aan en verkoop van elektrische en hybride voertuigen. 

Het ev-pro concept is ontstaan uit de groeiende vraag van autobedrijven naar goed opgeleid en gecertificeerd technisch personeel. Samen met GMTO biedt AllParts daarom een compleet pakket aan trainingen en opleidingen volgens NEN 9140 normering. “Met die modules garandeert het ev-pro concept dat monteurs veilig en kundig kunnen werken aan alle ev’s en hybrides”, zegt Freek Blekxtoon, directeur AllParts. “Daarnaast reiken we marketingtools aan om onze ev en hybride specialisatie onder de aandacht van geïnteresseerden te brengen. Zo bied je als autobedrijf een totaalpakket, waarmee je consumenten laat zien dat zij met hun ev of hybride bij jou aan het juiste adres zijn en zij niet je deur voorbij rijden.”

Occasionmodule
Binnenkort lanceert ev-pro een occasionmodule voor elektrische en hybride auto’s. Deze handige tool toont het assortiment ev’s en hybrides die bij alle ev-pro centers worden aangeboden. Door deze samenwerking is het aanbod occasions nóg groter. De auto’s zijn volledig gekeurd door de ev-pro specialisten en worden afgeleverd met complete onderhoudsgeschiedenis en een actueel accurapport. “Die extra stap die AllParts met ev-pro zet in het certificeren van ev en hybride occasions is echt een meerwaarde voor de klant. Het geeft de consument het vertrouwen een goede en gekeurde auto te kopen”, aldus John Philips, algemeen directeur van GMTO.

Startpakketten
Er zijn drie verschillende ev-pro startpakketten. Zo kunnen autobedrijven zelf kiezen welke trainingen, hulpmiddelen en commerciële tools zij nodig hebben. De basisvoorwaarden van het ev-pro concept lopen synchroon met het Hybride label van GMTO. Dat maakt ev-pro geschikt voor alle universele autobedrijven, ongeacht of zij lid zijn van een garageconcept.

Al 33 ev-pro centers
Al 33 autobedrijven zijn inmiddels aangesloten als ev-pro center en zijn volledig gecertificeerd ev en hybride specialist. Zij beschikken over alle kennis en equipment om veilig en professioneel werkzaamheden uit te voeren aan alle elektrische en hybride auto’s, zoals onderhoud, reparaties, apk en het oplossen van voorkomende storingen.

Ook ev-pro worden?
Meer informatie over ev-pro en een overzicht van de vestigingen is te vinden op www.ev-pro.nl. Wilt u ook ev-pro worden? Neem dan contact op met uw AllParts grossier of met Erik van Lier, Key Accountmanager bij AllParts, via 06-12385931 of erikvanlier@allparts.nl.

Naar ev-pro.nl

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten