AllParts Agron breidt uit in Heerlen

Bericht delen:

Op 1 juli opent AllParts Agron een nieuwe automaterialenvestiging in Heerlen. Het bedrijf neemt hiermee de marktpositie van AllParts Hanno in Heerlen over binnen het landelijke grossiersnetwerk van AllParts. Een team van vier ervaren automaterialenspecialisten stapt hierdoor over van AllParts Hanno Heerlen naar AllParts Agron Heerlen. Daarnaast wordt het team van AllParts Agron Geleen versterkt met twee automaterialenspecialisten die afkomstig zijn van AllParts Hanno in Beek.


Peter-Paul van Cleef, directeur en eigenaar van AllParts Agron, over de uitbreiding van de activiteiten: “De regio Heerlen is voor ons altijd al een interessante regio geweest, waar we met truck & trailerparts al jaren actief zijn. Door het wegvallen van AllParts Hanno in Heerlen ontstond ruimte in het AllParts netwerk. De bestaande vestiging van Agron Kerp B.V. (truck & trailerparts) is dermate groot dat we ruimte hebben om in hetzelfde pand onze nieuwe automaterialenvestiging AllParts Agron te vestigen. Bovendien ligt dit pand op een logistiek zeer gunstige locatie, wat ons in staat stelt om de klanten snel en effectief te voorzien van onderdelen, banden en gereedschappen.”

Agron werd opgericht in 1959 en nam in 2003 Kerp Truck & Trailer over. Vandaag de dag is AllParts Agron toeleverancier voor garagebedrijven, dealerbedrijven, truckbedrijven en technische diensten. Het bedrijf is een one-stop-shop met een compleet assortiment onderdelen, equipment, gereedschappen en verbruiksmateriaal. “Met zo’n rijke historie zijn we enorm trots dat we onze teams in Geleen en Heerlen uitbreiden met zes nieuwe collega’s. Zij beschikken over tientallen jaren ervaring op het gebied van automaterialen, gereedschappen en banden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten