Happy Driver Center

Happy Driver Center is een garagenetwerk voor zelfstandige, universele autobedrijven. Bedrijven die alles in het werk stellen om de beste service te verlenen aan hun klanten. Dat is waar zij zich in onderscheiden.

Proactief communiceren
Als Happy Driver Center benadert u uw klanten proactief op het juiste moment, zoals bij APK, bandenwissel en onderhoud. De tools die u daarvoor nodig heeft, ontvangt u van ons, bijvoorbeeld de Happy Driver app. U bepaalt verder zelf hoe u uw bedrijf wilt runnen en met welke uitstraling. Het is géén verplicht garagenetwerk: buiten excellente communicatieservices, worden er geen eisen aan de garage gesteld in de vorm van uitstraling of activiteiten. Het eigen karakter van de garage blijft bestaan.

Optimale ondersteuning
Als Happy Driver Center kunt u, afhankelijk van uw abonnement, gebruik maken van communicatieservices, inkoopvoordeel en marketingondersteuning. Bijvoorbeeld een eigen app, website, foldermateriaal, posters en socialmedia-ontwerpen. Ook kunt u gebruik maken van de additionele techniekmodules, zoals technische trainingen, technische data, omzetverhogende tools en flinke kortingen op diensten van derden. Op die manier heeft u geen verplichtingen, maar biedt u wel een nog betere en uitgebreide service aan uw klanten!

Ondersteuning

Marketingondersteuning

Als Happy Driver Center ontvangt u marketingondersteuning op maat. Denk bijvoorbeeld aan een voor u ontwikkelde Happy Driver app, website, magazine, posters en socialmedia-uitingen.

Technische ondersteuning

U kunt als Happy Driver Center additioneel gebruik maken van ondersteuning, technische data en trainingen op diverse niveaus. Zo houdt u de technische kennis van uw monteurs continu op peil.

Betere prestaties

Verbeter uw bedrijfsprestaties en verhoog uw winst met WESP. Zo monitort u wekelijks of u de juiste beslissingen neemt, waar uw kansen liggen en hoe uw collega’s het doen.

Facilitaire ondersteuning

U kunt profiteren van inkoopvoordeel op onder andere energie, afvalverwerking, bandenafvoer, pechhulpservice, diagnose-apparatuur, en garagesoftwaresystemen.

Daarom
Happy Driver Center

Behoud van eigen identiteit
Marketingsupport op maat
Inkoopvoordeel
Technische ondersteuning
Meer informatie?

Meer informatie?
Wilt u meer weten en/of Happy Driver Center worden? Neem dan contact met ons op. Onze accountmanagers staan voor u klaar!

Website: www.happydriver.nl Mail: info@happydriver.nl Mail: 035 543 2995